Második nőgyógyászati vizsgálat. Miből áll a méhnyakrák szűrés?
Sziasztok!
Másodjára tervezek elmenni a nőgyógyászhoz, sajnos már pár hónapja kellett volna, de mivel jómagam is orvosnak tanulok, és elsőéves vagyok, így vizsgák utánra jutott időm. Szóval a lényeg az, hogy az első vizsgálat is szörnyű volt, hát gondolom senki sem szereti... de akkor nem volt rákszűrés. Azt mondta a doki, hogy kb. 1 év múlva menjek vissza, akkor lesz rákszűrés is. Miben lesz más ez a második vizsgálat, mint az első? Rosszabb lesz? Semmi kedvem nincsen elmenni, de muszáj, szóval ha tudom mire lehet számítani, akkor jobb, szerintem.
Előre is köszi a válaszokat! :)
Ne haragudj, hogy ilyen hülye kérdéseket teszek fel neked! De amúgy köszi, hogy válaszolgatsz nagyon sokat segít!! És ezt kb. milyen hosszú ideig kell elviselni?
Amúgy egy kicsit talán érdekesnek fogom találni abból a szempontból, hogy ezeket tanulom az egyetemen, és most legalább láthatom élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!