Baba vagy ciszta esetleg vmi más?
Hello,
Dienille fog.tablettàt szedek 2,5 ève folytamatosan. Mùlthèten szombaton (06.20-àn) vettem be az utolsó szemet a levèlböl, de azóta sem jött meg a vèrzèsem. De nèha ugyanolyan hasi fàjdalmaim vannak, mint amikor megvan.
Most akkor ezt nem èrtem. Holnap (06.27-èn) kell elkezdjem az ùj levelet.. Mi lehet a gond? Persze mindennap bevettem rendesen 21 napig szinte majdnem ugyanabba a reggeli óràba, felkelès utàn, munkàba menet elött.
Ma (06.26) a biztonsàg kedvèèrt hasnzàltam egy mini OB tampont a munkahelyemen, hogyha esetleg megjönne, akkor ne èrjen kellemetlenül..3 óra fele kimentem a mosdóba ès eltàvolitottam a tampont ès volt rajta egy nagyon halvàny barna csik ès ennyi. Azóta nem helyeztem fel semmit, de nincsen nyoma semminek a fehèrnemümben..Tehàt magyarul az az egyetlen nagyon vèkony kicsi halvàny barna szinü, az lett volna a megvonàsos vèrzèsem erre a hónapra? Ez lehetsèges? Az viszont eszembejutott, hogy ùj vagyok a munkahelyemen ès nagyon stresszelös vagyok....ès hasmenèsem szokott lenni szinte minden reggel miutàn beveszem a gyógyszert. Ez nem règ jutott eszembe! Ez esetleg befolyàsolhatja a dolgot? :/ Nem tudom mit csinàljak, tesztet mèg nem vettem. Nem hiszem, hogy terhes vagyok, viszont olvastam itt a GYK-n, hogyha hasmenèse van az embernek, akkor nem hat a tabi? Ez igaz? Irjatok kèrlek!
Köszi, 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!