Gyulladás, ciszta esetleg valami más lehet e?
Körülbelül 1 hete van hogy fáj az alhasam konkrétan nem tudnám megmondani hogy most célzottan a petémről van e szó.Először mivel párkapcsolatban élek és volt esély terhességről beszélni ezért erre gyanakodtam mivel a mellbimbó is fáj meg olykor-olykor az egész mell részen érzek fájdalmat meg picit feszesebbé/teltebbé vált . Vettem ugyan tesztet de negatív lett és egyéb tünetek mentessége végett ezen a témán túlléptem.Aztán gondoltam vizeletben lévő baktériumra mert adódott hogy fájt az alhasam pisilés közben de konkrét húgycsőben lévő fájdalmat mint ahogy gyulladáskor előfordul nem észleltem és 2 nap után ez is megszűnt így ezt is elvettem. Pár napja viszont a párommal való együtt létek során előfordul hogy konkrétan érzem hogy valamit megnyom és iszonyat fájdalom nyilal bele az alhasam egész részébe de van mikor csak jobb ill. balba (ez helyzet függő) . E miatt van hogy abszolút nem élvezem az ekkor együtt töltött időt mert olyan mint ha pont a G-pont útjába lenne ez az dolog vagy nem tudom és nem érzek semmit a szex során ... de ha úgy ügyeskedek akkor kitudom kerülni és élvezhető az együtt lét egész része de több a nem :/ Szóval nem tudom mert lehet megnagyobbodott méh is ami több okból lehet . Lehetne ciszta is de mivel azon túl estem már ezért ezt is némileg kizárnám de fent is tartanám h netán tán még is csak de mikor cisztám volt akkor ülés során éreztem hogy nyomódik fel a hasamba. Szóval gőzöm sincs ... de akkor miért fáj a mell és miért lett feszesebb?? Lehet még is csak terhesség lenne csak korai volt a teszt ? Vagy "csak" gyulladás ... Még nődokihoz nem mentem a suli miatt de tervezem . Egyenlőre valakinek valami tapasztalat e téren sokat segítene . A terhesség témára térve még 5 nap a menszeszig ....
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!