Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Beágyazódás lehet vagy esetleg...

Beágyazódás lehet vagy esetleg ciszta?

Figyelt kérdés
7-én volt peteèrèsem 18-án szúró érzést éreztem a bal petefészkemnél rá 2 napra ülésnél a derekam is nyilalt. Pisilni gyakrabban járok, mint eddig. Viszont a szúrkák mára abba maradtak. Folyás nincs. A hőmet kb 3napja mérem, ami 37-37,5között ingadozik.4nap múlva kell megjönnie, viszont semmi arra utaló tünetem nincs, pedig napokkal előtte már feszülni szokott a mellem. Párommal nem védekezünk csak az ovu időszakában nem megy belém, szóval az esélyt megadjuk rá.
2014. aug. 23. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet
2014. aug. 24. 00:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Végülis lehet terhesség, majd kiderül
2014. aug. 24. 00:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Csinálok,amint kimarad a menstruáció..Igazàból azért lett volna kiváncsi,mert eddig akinek mesèltem rögtön gyulladásokról beszélt,mert hogy neki is ez volt anno..De én érzem,hogy ez nem gyulladàs..De majd kiderül..Köszönöm a válaszokat..
2014. aug. 24. 09:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Babás vagy?:)
2014. szept. 18. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!