Ha ovulációkor nem reped meg a tüszőm, akkor mindenféleképpen ciszta lesz belőle? Nagyon fáj a bal oldalam, az alhasam, a hüvely. Cn25. Kétségbevagyok esve. Beágyazódás lenne azt lehetne ilyen fájdalmakkal érezni?
Figyelt kérdés
2008. júl. 15. 11:55
1/1 anonim válasza:
Szia!
Ha nem reped meg a tüsző abból tényleg ciszta lesz. Ennek többféle változata van. Nekem is volt régen. Műteni is kellett, mert hatalmas volt. Ez nálam 2-3 napos fájdalommal járt és fel voltam fújódva, mert már a beleimet is nyomta a ciszta. utána magától kidurrant. Állítólag minden 3. nőnek van csak észre sem veszi. WEz nmind a fogamzásgátlók hatása. Mióta nem szedem nincs panaszom. Nem hinném hogy az van Neked, de ha nagyon zavar pé után kérj időpontot uh-ra. Az mindent kimutat. Mondjad hogy ciszta gyanúd van. De ha babát szeretnél se aggódj. Nekem extrém nagy volt. Más meg simán babát is kihord ciszta mellett.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!