Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ultrahangon látszik beágyazódá...

Ultrahangon látszik beágyazódás idején valami, például a ciszta?

Figyelt kérdés
Utoljára április 21.én volt meg.Ma voltam dokinál,és azt mondta hogy május 28.a körül volt ovulációm,és ezt én is mondtam neki,mert tudtam róla..Tehát elvileg ha sikerült, akkor most van beágyazódás..10 mmes volt a nyálkahártyám.Azt mondta a doki hogy ha sikerült volna akkor látszania kellene a sárgatestet termelő cisztának..Ez igaz?
2011. jún. 10. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

A doki a petefészkedbe látta volna a sárgatestet ami nem egyenlő a cisztával, ezt a linket olvasd el kérlek itt leírják mit kellett volna látnia

[link]

2011. jún. 10. 21:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!De azt nem írja hogy ez látható e..Lehetséges hogy nem minden esetben látható..Volt tüszőrepedésem,de mivel a cikk szerint az rögtön megjelenik akkor az a sejtképződmény ott lehetett mindenképpen..
2011. jún. 11. 23:13
 3/4 sumergo ***** válasza:
50%
Ha nem látott sárgatestet, akkor nem fog beágyazódni a megtermékenyült petesejt, már ha egyáltalán volt petesejted, mert az ha kiszabadul a tüszőből, akkor annak a helyén mindenképp sárgatestnek kellene lennie, ami termeli a sárgatest hormont, ami kell a beágyazódáshoz. Ha mégis volt, akkor már lehet eltűnt, akkor pedig meg fog jönni a menzeszed.
2011. jún. 12. 13:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Igen megjött..:( 3hét csúszással...
2011. jún. 18. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!