Károsodhat tartósan a húgyúti záróizom fiatalon? (bőv. Lent)
21 éves vagyok, kb 1 hónapja nem tudok kikeveredni a hólyaghurutból ("felfázás"), már úgy szedem az antibiotikumot mintha cukorka lenne. Következő lépés az urulógia, tudom jól, csak attól félek már késő, és hiába hoznak rendbe, továbbra is meg fog maradni az inkontinencia. Túl sokáig halogattam, vagy még helyrehozható szerintetek?
Tudom, itt senki se orvos, de hátha voltatok már hasonló cipőben.
Előre is köszönöm!
21/L
Első, ha inkompetens vagy, kérlek ne szólj bele a nagyok dolgába...
Kérdező! Szerintem ha magát az okot megtalálják, és rendesen kikezelnek, akkor rendbe jössz. Lehet, hogy nem jó az antibiotikum, vagy már rezisztencia alakult ki vele szemben nálad. Mindenképp menj orvoshoz. És szedj probiotikumot, mert ha a bélflóra is tönkremegy, jön a Candida...
Antibiotikumot csak meghatározott ideig szabad szedni, többnyire a csomagolásuk is egy kúrára szól. Mindenképpen igyál sok folyadékot (ilyenkor sokan visszafogják, de attól csak rosszabb lesz) és kezdj a háziorvosnál, kérj tőle egy vizelet laborvizsgálatot. Azzal előbbre leszel, ha tovább kell menned az urológushoz.
Ne aggódj, rendbe fogsz jönni!
Ez hülye, olyankor pont hogy sokat kell inni, hogy ürüljenek a bacik.
És az urológus nem csak férfiaknak van, a húgyutakkal is foglalkozik!
Hogy vagy kedves kérdező?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!