Lábszőrtelenítés? 14L
Kezdem azzal, hogy kb semmit sem tudok a lábszőrtelenítésről, pedig már szerintem aktuális lenne. Erre a három kérdésemre keresem a választ.
1. Mi az az epilálás és a gyantázás?
2. A borotválásról mi a véleményed? Ajánlanád?
3. Hogy mondjam el anyukámnak, hogy szőrteleníteni szeretném a lábam?
Tudom, nagyon ciki, hogy nem tudom (csak úgy nagyjából) hogy van ez az egész. Kérlek ezt nézzétek el nekem.
A válaszokat előre is köszi :)
1: A gyantázás az az, amikor gyantával bekensz egy papírcsíkot, majd lerántod.
2: A borotvát nem mindenkinek bírja a bőre, valakinek kipattogzik.
3: Anyu, szőrteleníteni szeretném a lábam.
Mondd azt neki,hogy itt a nyár, nem akarod a szőrös lábad mutogatni.
Én epilátort használok, de a gyantát is kipróbáltam régen meg a borotvát,de ez utóbbit már inkább nem. Nekem legjobban az epilátor jött be. Eleinte furcsa érzés volt, kicsit fájt is, meg kellett állnom vagy 5 percenként, de ma már meg se kottyan. Ha jól tudom a gyanta a tartósabb, de epilálni is 3 hetente szoktam és mindig fürdés után.
14 éves koromban már én is bőven szőrtelenítettem, ne legyen benne semmi ciki, hogy megkérdezed anyukádat.
Ha szörteleníteni szeretnél mindenképpen a gyantát vagy az epilátort használd! A borotva csak erősíti a szőrt ráadásul nem is tartós ( egy héten belül már észrevehetően nőni kezd) Én személy szerint a gyantát ajánlom, igaz kellemetlen,de elviselhető + az idő múlásával egyre kevésbé fáj, valamint :) több hétig is kibírja. Az eppillátort nem probáltam még nem tudom milyen :)
14 vagyok én is. És pár hónapja kezdtem a szörtelenítést.A gyantát használom és nekem teljesen bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!