Lábszőrtelenítés? Mivel hatásos?
Ki lehet bírni, még a gyantázást is.
Nekem nagyon hülye bőröm van. Borotválni kb. 2 naponta kéne és akkor is csak pár óráig lenne sima, utána már szúrna.
Epilálnom is hetente-10 naponta kell, mert borostás lesz :)
A gyanta is csak max. 2 hétig jó, utána már kínszenvedés kivárni, hogy megnőjön annyira, hogy ismét le lehessen szedni.
Áááááááá, utálom az egészet!
Ha a pénztárcám engedné, a lábamat is kezeltetném az IPL szőrtelenítővel. A hónaljamat és a bikini vonalamat csináltatom már egy ideje és nagyon jó! Kupont vettem hozzá, össz. 10e Ft volt a 13 alkalom. Csak sajnos a láb egy elég nagy terület, így az sokkal drágább lenne :(
Azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy nyáron hetente kell epilálnom :)
Még "jó", hogy úgy reklámozzák az epilátorokat és a gyantát, hogy 6 hétig sima és szőrtelen tőle a bőr... :)
Engem is mindenki azzal etetett, hogy havonta elég epilálnom a lábam, és ritkul is a szőr idővel. Na mondom, ha úgy is van epilátorunk elkezdem használni. Nekem is kb. hetente, 10 naponta kell(ene) epilálnom a lábamat. De még mindig jobb, mint naponta borotválni.
Én is az epilátort ajánlanám. Nekem nem jégakus az epilátorom, viszont úgy szoktam csinálni, hogy bő, meleg vízben megmosom a lábam, szárazra törlöm és utána epilálom. Így felpuhul a szőr és a bőr, és nem fáj annyira.
Én próbáltam már epilátort, borotvát, krémet, gyantát. A gyantával az volt a bajom, hogy nem szedte le a szőrömet rendesen és még a gyanta is rajtam maradt, a krém pedig túl sok vegyi anyagot tartalmaz és nem kísérletezek az érzékeny bőrömön vele.
Az epilátor viszont jó, ráadásul, egyszer megveszed évekig tudod használni. Egy normális epilátort már 5-7000Ft körül is lehet venni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!