Hatásos hajegyenesítő sampon?
Figyelt kérdés
Hátközépig érő, enyhén hullámos hajam van. Szeretném, ha egyenes lenne, de nem merem vasalni, mert így is nagyon törik a vége.
Néha szárítóval szoktam kiegyenesíteni, de ez is csak egy kicsivel jobb megoldás, mint a vasaló.
Létezik olyan hajegyeesítő sampon (balzsam, spray vagy esetleg pakolás), amitől egyenes lesz a hajam?
Köszi a segítséget! :)
18/L
2012. máj. 25. 12:37
1/1 anonim válasza:
Létezik,de hülyeség,mert akinek a haja szerkezete nem egyenes,azt egy sampon nem fogja egyenessé varázsolni.
Szerintem ne is vasald,én örülnék ilyen hajnak,mint ami neked van :) Most divatos a hullámos haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!