Hogyan kell tampont használni?
nem merek tampont használni és nem is nagyon tudom hogy kellene..^^'
mit, hogy, hogyan, merre kell használni..?
Ha szuz vagy, ha nem vagy, mellozd inkabb! Ne higgy a reklamoknak.Nem ajanlja a nogyogyaszok egy resze sem.
A tamponos dobozban elvileg van hasznalati utasitas.Ellazultan fel kell helyezni, "tolni", hogy szinte ne is erezd.Ha erzed, nincs jo helyen.Kihuzod a cerna segitsegevel, es ujra felhelyezel egy masikat.
Első, te meg ne írkálj hüyeségeket, jó?! Most a betét, amiben PANG a vér, meg kvázi vérben ücsörögsz x órát, mennyivel egészségesebb?
Nekem minden alkalommal 3-4. napra már vörös, duzzadt volt a gáttájékom, és fájt, pedig kétóránként cseréltem, és többet is fürödtem.
Amióta tamponozok, ez megszűnt.
Kérdező: tapasztald ki. Nekem a leirat semmit nem ért, a saját felfedezés, viszont igen. Előbb az ujjam dugtam be, hogy egyáltalán tudjam, merre kell tolni, csak aztán a tampont.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!