Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy WC-zés idegen helyen?...

Nagy WC-zés idegen helyen? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy olyan gondom, hogy idegen helyen nem megy a nagydolog. Nyáron 2 hétre a párom szüleihez utazunk. Előre rettegek tőle, 1 hetet ki is bírok de már 2 hetet nem. Az a baj, hogy érzem, hogy mennem kellene a WC-re, de ha ott ülök 1 órát akkor sem sikerül eredményt produkálnom. 3 évig kollégiumban voltam ott sem sikerült egyszer sem, mindig a hétvégét vártam, hogy otthon megkönnyebbüljek. Szerintetek mit csináljak? Minden tanácsot, ötletet szívesen fogadok.

2015. máj. 18. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Előrebocsátom, nekem teljesen idegen a téma, nem is értem, hogyan lehet az ilyesmit visszatartani hosszasabban.

Viszont vannak ételek, amiktől eléggé ellenállhatatlanul megy a dolog (nem hasmenésre gondolok). Sokaknál a kávé ilyen, de rengeteg étel, ital van, ami adott esetben segíthet, ezt ki kell tapasztalni... Gondolom, ezek az ilyen lelki esetekben is kifejthetnek valamit, de tényleg nem értek hozzá sajnos.

2015. máj. 18. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Csináld akkor amikor nincs senki a közelben. Meg van WC-zés applikáció is.
2015. máj. 18. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért, de azt hittem, csak én vagyok ilyen...

Nekem egyébként bevált hogy akkor megyek ha tudom hogy senki nincs a közelben, és tudom hogy magamra zártam az ajtót. Az si segíteni szokott, ha tudom hogy van légfrissítő stb.

És próbálj meg rostban gazdag ételeket fogyasztani, ez megkönnyíti (ahogy már írták előttem).

És nyugi, mindenki szokott. Ha ere gondolok, már egy kicsit könnyebb.

2015. máj. 19. 22:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Az a fura ha otthon vagyok minden nap sikerül, de ha idegen helyen vagyok akkor nem.

Köszönöm az eddigi válaszokat! Ment a zöld kéz! :)

2015. máj. 19. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!