Jártatok már úgy, hogy vizsgálat közben bejött idegen, orvos vagy ápoló, vagy bárki? És mit tettetek akkor?
MILYEN vizsgálatra gondolsz?
Mellékesen akármiröl is lenne szó, MIT tud valaki (egy beteg) csinálni?!?!? Kiküldeni nem tudja az illetöt, másrészt meg ha egészségügyi valaki, akkor mi a probléma?
Velem nem történt, de egyik legjobb barátnőm volt multkorában nőgyógyászaton és amikor már terpeszben feküdt bejött egy kollega, aki mint később kiderült szemész volt, odaült és az orvossal megbeszélték a hétvégi programmot, úgy hogy közben végig a lába közé nézett...
Nem tudom mit csináltam volna, de most úgy érzem, hogy szóltam volna, hogy vagy menjen ki, vagy fejezzük be a vizsgálatot.
Kamu.
Nagyon unatkozol? Vagy erre izgulsz?
Nekem olyan kis kalandom volt egyszer, hogy vizsgálat közben az orvost keresték mobilon, felvette és kb 5 percig beszélt meg valami programmot, miközben intett nekem, hogy csak maradjak úgy az ágyon.
Ez is jó volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!