Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Eü kaparás után 4 hét 4 napra...

Eü kaparás után 4 hét 4 napra rá szex, lehet baj odabenn?

Figyelt kérdés
Gumival történt, nem fájt, olyan volt, mint kaparás előtt. 4-6 hetet írtak neten átlagban, hogy nem szabad szerelmeskedni, baj lehet, ha nem tartottam be a 6 hetet?
2015. máj. 17. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Soha nem olvastam még sehol 4 hetet. 6 hét a standard ajánlás.

És igen, lehet. Egyik ismerősöm olyan fertőzést kapott a túl korai szextől, hogy ki kellett venni a méhét.

2015. máj. 17. 17:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Csütörtökön voltam dokinàl, megvizsgàlt, azt mondta, hogy minden rendben van belül. Szexre azt mondta, hogy vàrhatok még egy hetet mert vett kenetet és meg kéne vàrni az eredményt, de szerinte nincs gond. Kaptam is tàjékoztatót pharmatex fogamzàsgàtló hüvelykúpokról, hogy amig nem kezdem inni a tablettàkat addig azt hasznàlhassuk. Gondolom nem adta volna ha még nem volna szabad szexelni.
2015. máj. 17. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Várj vele inkább.

Nekem is volt olyan műtétem,aminél Eü kaparást csináltak.

6 hét után voltam együtt a párommal,és a szex után olyan görcsöt kaptam,hogy inkább jegeltük még egy darabig.

2015. máj. 17. 22:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Ma màr megtörtént egyszer a dolog, nem voltak fàjdalmaim se közben sem pedig utàna...
2015. máj. 17. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
eléggé okos vagy. miért olyan rohadt nehéz megvárni a 6 hetet? istenem..........
2015. máj. 19. 13:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Okos vagy nem okos, eleg nehez ha tobb mint 10 honapja nem volt szex (terhesseg alatt tiltva volt).
2015. máj. 19. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:
hát ha ennyire nem bírjátok nem kell teherbe esni, ennyi :D
2015. máj. 20. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!