Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után hány héttel lehet megállapítani terhes vagyok-e? 17 évesen ingyenes a kaparás?
2 hét után a teszt kimutatja.
17 évesen szülői belegyezés kell!
első válaszoló, köszönöm.
második, nem a véleményedet kérdeztem, kérlek ha nem tudsz válaszolni akkor ne írj választ.
4es ment a zöld kéz, köszi :)
5ös te sem választ írtál, hanem véleményt. nem fogom veled megvitatni, hogy szerintem mi "bűn" és mi nem.
A legérzékenyebb tesztek a beágyazódást követő 3. naptól mutatnak eredményt. Ez a szexet követő kb két hét minimum...
Az abortuszt ma már nem kaparással végzik. Én max abortuszellenes vagyok, bár tény, vannak helyzetek, amikor ez a legjobb döntés...
De semmiképpen nem pótolja a fogamzásgátlást!
A beavatkozásért fizetni kell, 2 évvel ezelőtti linket találtam, akkor volt 30 ezer. Rászorultsági alapon azt hiszem, lehet kedvezményt kérni.
A 12. hétig végezhető el, fiatalkorúaknál pár héttel későbbig (talán 18...), de ne várj vele az utolsó pillanatig, mert abban a korban elvetetni már tényleg felér egy gyilkossággal!
Illetve 18 éves kor alatt legalább az egyik szülő írásbeli beleegyezése szükséges!
A beavatkozásról bővebb info: [link]
Khm...
Védekezés nélkül du.gni, ha nem akarsz gyereket, aztán kikapartatni magad, mint Micimackó a mézesbödönt.... nem TE döntöd el, hogy ez bűn-e.
Legális...maradjunk ennyiben.
18 év alatt sem ingyenes, 30 ezer környékén kell érte csengetni. Kicsit tovább, kb. 16 hetes korig megcsinálják, mivel fiatalkorú vagy. Szülői beleegyezés kell hozzá.
Sajnos a dugáshoz se szülői beleegyezés, se felvilágosítás nem szükséges, elég hozzá a nemi szerv.
Nem "bűn" ateista vagyok, ha ilyenre gondolsz, csak tudod van olyan h méltóság, és emberiesség, meg talán értelem. Ami benned nincs, kiscsillag. Véleményt meg lehet írni, éljen a szólásszabadság(:
Amúgy hála az égnek kell szülői engedély, és kiv. vagyok mit fog szólni anyukád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!