Elkérhetem a laboreredményt a magándokitól ebben az esetben?
Sziasztok!
Voltam nőgyógyásznál magán úton a héten, elküldött vérvételre abba a kórházba ahol dolgozik, szóval azért nem kellett fizetnem. Holnap kell felhívnom az eredmény miatt, viszont nyugodtabb lennék, ha egy endokrinológus is mondana róla véleményt. Szerintetek, ha kérem odaadja a labor eredményét?
Akár e-mailen keresztül, vagy ha kell elmegyek egy konzultációra is, de minek csináltassam meg duplán?
Mármint azért vagyok ebben határozatlan, mert megszoktam, hogy az egészségügyben, meg úgy egyébként mindenért ebben az országban fizetni kell.
És hát én magáért a laborért nem fizettem..
A magánorvosnak viszont a konzultációért fizettél. Az, hogy ő mit számol ebbe az összegbe bele, nem a te dolgod.
Egyébként megnyugtatlak, fizettél a laborvizsgálatodért. Ezt nevezik TB-nek. A kórház a TAJ számod alapján el fogja számolni a TB felé. Ne gondold, hogy az orvosod ajándékba adta neked a laborvizsgálatot.
Igen ez igaz.
Amúgy lehet paranoiás vagyok, de pl. az is megfordult a fejemben, hogy ha elmondom a dokinak, hogy endokrinológushoz is szeretnék elmenni, akkor lehet azt gondolja én őt nem tartom jó szakembernek.. Mondjuk ez a része már nem érdekel, csak ne kelljen már duplán rohangálnom laborba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!