A hirtelen fogyás miatt nem menstruálok?
te nem vagy normális 400 kcl az semmi még az agyi kapacitáshoz is kevés
mennyel gyorsan orvoshoz kitudja milyen kárt okoztál a szervezetednek
inkább szed vissza azt 5 kg is
egy ágyban fekvő betegnek is kevés az a 400
az eszem eldobom rajtad
édes kis angyalom a szervezetednek szüksége van a tápanyagra ég nősz fejlődsz
tudod mit ne egyél finomított szénhidrátot na azt kell kerülni de jó messze attól hízunk
fehérjére szükséged van, zsírra szintúgy
sportolj inkább nem tudom elképzelni h 400 kcl értél az hihetetlen
cukorbetegséget okozz és egyéb problémát koncentráció zavart
Semmi komoly problémád nincs, csak épp kőkeményen anorexiás vagy. Ezt leszámítva tényleg nem gáz, a súlyoddal meg NINCS összefüggésben a bajod (én már 169/58 kilósan anorexiás voltam, az ételhez való nem normális kapcsolatom miatt).
Az iskolaorvos helyében nem legyintenék a problémra, hanem behívatnám a szüleidet, joguk van tudni, hogy nem menstruálsz és megölöd magad.
Ja, és ne várd meg, míg 40x kilóra apasztod magad meg kórházba kerülsz. Onnan má nem nagyon van visszatérés, vagy életed végéig szenvedhetsz az emésztési problémáiddal.
Én már 4 éve nem vagyok anor., de rengetegszer puffadok, fáj, zsírosat nem tudok enni, húst sem, mert órákig görcsölök tőle... vashiányos vagyok (még mindig) és továbbra is ingadozik a mensim. Ja, és valószínűeg gyerekem sem lehet (jó, ez nem gáz, nem akarok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!