Mi a franc lehet a hónaljamba?
Draga Gabika. Te hol a francba olvastál olyat hogy nem akarok orvoshoz menni? Az ember esze megáll hogy 1 hülye mondatot nem tudtok értelmezni. Nem TUDOK orvoshoz menni, bármennyire is szeretnék. Így érthető? Vagy lassabban írjam hogy megértsétek?
A normális válaszokat köszönöm! Esetleg én itthon, házilag tehetek valamit, hogy ne legyen gebasz? 3 kisgyerekem van, még nem kellene elpatkolnom.
Na jó, hagyjuk abba egymás döngölését, jó?
Nekem sincs, vagyis én magamnak fizetem...tudom, hogy sok, február óta nincs melóm. 6930 Ft havonta.
De azt tudod, hogy ha nem fizeted, a NAV behajtja rajtad kamatostul? Én sem akartam fizetni, de megijedtem a kamatoktól, és inkább fizetem, pedig 85000Ft-ból élünk ketten hitellel, kocsival....:(((
(amúgy próbálok munkát keresni, csak nem adnak, mert nem vagyok rászoruló....szerintük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!