Sulival megyünk úszni de mens truálok. Hogyan lògjam le felmentés nélkül? 12/L
Figyelt kérdés
Az eggyik ötletem hogy viszek úszòcuccot de "vèletlen" otthon marad a fürdőruhám 12/L2015. ápr. 24. 21:42
1/10 anonim válasza:
Vigyél magaddal nyelvtankönyvet, és mond, hogy tanulnod kell mert nem tudsz helyesen írni. EGYIK!!
2/10 anonim válasza:
Megmondod a tanárnak négyszemközt, hogy neked most nem alkalmas.
3/10 anonim válasza:
Mondd, hogy a helyesírást akarod inkább gyakorolni...
4/10 anonim válasza:
Kedves Első, te is vedd elő azt a helyesírási szabályzatot inkább, és nézd meg benne, hogy mi a különbség a "mond" és a "mondd" igék között!
5/10 anonim válasza:
A tanárnak elmondod mi a helyzet, meg kell értenie.
6/10 anonim válasza:
Csak annyit kell mondanod a tanárnak, hogy egészségügyi okok miatt nem tudsz részt venni a foglalkozáson.
7/10 anonim válasza:
szerintem se kell cselezned, mondd meg a tanarnak negyszemkozt, hogy mi a helyzet.
8/10 anonim válasza:
micsoda ? 12 évesen menstruálsz ? az igen....pfff
9/10 anonim válasza:
8-as, most mi ezen olyan hihetetlen?! én meg 11 voltam...
És négyszemközt mondd meg, hogy "Tanárúr/nő, egészségügyi okokból nem úszhatok." És ha megkérdezi miért, akkor "menstruáció" de ezt halkabban is lehet ;)
10/10 anonim válasza:
9-es, én is ezt mondanám! :D
Kérdező, a helyesírásod tényleg csapnivaló, vesszőhibák, és tsai. De mondd meg neki, hogy ma nem jó, és kész. El szokták fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!