Menstruálás közben nagyon vérzek. Ez normális? 13/L
Normális, nekem is olyan volt ennyi idősen 20 perces iskolába történő séta végén haza kellett mennem a suli előtt megfordulva, mert átáztam.
A tesitanárod egy nagy paraszt, szólj az igazgatónak.
A bugyikat nem kell kidobni, áztasd be hideg vízbe és kicsit dörzsöld meg, majd dobd be a mosógépbe, nekem szépen kijött mindig.
Esetleg probáld ki a tampont, nem kell tőle félni, és megváltás lesz, ha használod, én évekig ódzkodtam tőle, aztán összeszedtem a bátorságomat, és utána teljesen megváltozott az életem.
Igaza van az elsőnek!
A tampont akár az első alkalomtól használhatod, a mérete pedig függ, hogy milyen erős a vérzés. Először kezd a minivel, tegyél be mellé egy betétet is, ha netalán átáznál addig segít a betét, ha már kitapasztaltad a használatát már nem kell a plusz védelem.
3-as voltam.
A tesitanárnak, ha van felmentésed, akkor azt közetelező elfogadnia.
Amúgy használj tampont, először minit, de közben betétet is! Ha így sem lesz jó, akkor majd növelheted a tampont.
Nekem is nagyon erős a vérzésem, csomószor átáztam a kezdetekben. Mostmár a legnagyobb tampont plusz betétet használok:/ szóval normális, nekünk ez jutott...
Irass a szüleiddel felmentést -
Olyan nincs, hogy nem fogadja el
Nem korai! A minit nyugodtan hasznalhatod! Az elejen nem lesz kellemes,de utana mar megszokod! ;)
1 vagyok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!