Nektek kellett már orvosi vizsgálaton "váratlanul" bugyira-melltartóra vetkőzni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 21. 00:39
1/7 anonim válasza:
Nem, bár ez orvosi vizsgálattól is függ. Például ha elmegyek nőgyógyászhoz X hónap után, nem lepődök meg, ha a doki közli, hogy ha lehetséges, megvizsgálna ott lenn, és kenetet is venne a szűrés miatt.
2/7 anonim válasza:
A múltkor egy mellkas hallgatàson közölte,hogy vegyem le a melltartót. Meglepődtem,soha,senki nem vtette le ennél a vizsgàlatnàl. Ő sem eddig...de most nem volt bent az asszisztens....
3/7 anonim válasza:
kb 35 éves koromig szinte minden alkalommal le kellett vennem a melltartót vizsgálat alatt, utána vizsont egyre kevesebbszer. ..lehet hogy csak véletlen?...
4/7 anonim válasza:
Háziorvos kérte, hogy vegyem le a melltartót, mikor meghallgatott. Máskor nem csinált ilyet.
Mondjuk nekem tökmindegy, számomra az orvos, az orvos,nem Mr.ciciperverz.
5/7 anonim válasza:
Igen ez érdekes, de nálunk 17 éves koromban iskola orvosunk (középkorú férfi) levetette a melltartót is, de nem mindenkivel, mert pl velem együtt volt bent egy jó kövér roma lány is és neki érdekes módon nem kellett levetnie, anélkül is meg tudta hallgatni.
(hogy ki a ciciperverz és ki nem, azt én nem tudom.)
6/7 anonim válasza:
Elég gáz, hogy valaki egy ilyen kérdés kapcsán akar csajozni és képeket kunyerálni. Más is kapott üzenetet?
7/7 anonim válasza:
Szerencsére én nem.
Jelezd a moderátoroknak, ők le tudják tiltani innen a disznót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!