Most megyek először nőgyógyászhoz és még nem tudom mit csináljak odalent...Hogy 'illik' mutatkozni? Szőrtelenítés milyen mértékben kell,vagy egyáltalán kell?
Ömm én 13 évesen voltam először, először csak beszélgettünk és megnézte a cicim. Másodjára már megnézett alul is, mert ott volt gond... de nem kell semmit se csinálnod, a nőgyógyász nem harap, voltam már férfinél, nőnél is, mindennap látnak idős néniket is... tehát.. ne aggódj! :D
2015. ápr. 14. 17:27
2/12 anonim válasza:
Hagyjad ahogy van. A nőgyógyász mindent tud. A nőgyógyász lesz@rja hogy nézel ki, a lényeg, hogy megtalálja a gubancot.
2015. ápr. 14. 17:29
3/12 anonim válasza:
Mivel ez a munkája, nem hiszem, hogy akármit is kéne csinálni odalent.. én sem csináltam, nem is érdekelte. :D Ha férfihez mész, arra vigyázz, nehogy isnerősöd legyen, mert nekem az volt... és amikor összefutottunk vele a barátaimmal.. háát eléggé kínos volt számomra. :D
2015. ápr. 14. 17:31
4/12 anonim válasza:
Ajaj, nehogy beleronts! :D én egyszer vágtam közepes fazonra, megjegyezte, hogy 'eeeej már megint egy vádzsi ember'. Le ne mert csupaszítani, mert kinyír!! :D és én sem ajánlom..
2015. ápr. 14. 17:51
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!
2015. ápr. 14. 18:23
6/12 anonim válasza:
Érdeke3s, hogy senki nem írta a lényeget: előtte fürödj meg!
Ezen kívül semmi nem fontos, az az igazság.
2015. ápr. 14. 18:25
7/12 anonim válasza:
Mindenképpen női orvost keress első alkalommal mert nem annyira "ciki" a terpesztés.
Semmiképpen se borotváld, mert általában nem tartják egészségesnek és van amelyik elég bunkó módon be is szól neked.
2015. ápr. 15. 10:20
8/12 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
2015. ápr. 15. 10:21
9/12 anonim válasza:
Semmiképpen se borotváld le, mert valóban megszólhatnak miatta és nem tartják egészségesnek,mert a természetes szellőzés nincs meg a csupasznál.
Női orvos elviselhetőbb, pláne első alkalommal, nem csak a vetkőzés miatt, bár azért az elég lényeges, de az intimebb témák szóbakerülésénél is jobban oda tudsz figyelni és nem "süllyedsz el" . 18 év alatt mehetsz gyerek, vagy tini nőgyógyászatra is.
2015. ápr. 15. 10:39
10/12 anonim válasza:
Semmi rendkívüli nem kell, mosakodj meg és próbálj nem izgulni annyira. Mindenki túl esik az elsőn, szóval nyugi.
Ne borotváld és ha van női orvos akkor hozzá menj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!