Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászhoz mehetek teljesen...

Nőgyógyászhoz mehetek teljesen szőrtelen puncival, vagy ezt hogy kell?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, de még nem voltam nőgyógyásznál. Viszont most már itt az ideje és muszáj, csak nagyon félek :(

Egy általános kivizsgálás amúgy milyen?

És ami a kérdésem: én szívem szerint lecsupaszítva mennék, de hallottam már olyat, hogy valakit emiatt leszidott a doki. De nem akarok nagy dzsumbujjal sem menni...

Nagyon megköszönöm, ha segítetek és eloszlatjátok a félelmeit egy körmét rágó szerencsétlen lelkigyereknek

2015. ápr. 13. 16:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
dzsumbujjal és se szívesen mennék így nődokihoz. meg szerintem ahhoz sincs köze, hogy ki hogy viseli a fanszőrét. a köztes megoldás, ha rövidre nyírt fazonnal mész.
2015. ápr. 13. 17:05
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi, csak az a baj, hogy neked elég ritkás, így a fazonírozott nagyon hülyén néz ki :( Mindig le szoktam gyantázni, csak nem akarom, hogy kioktasson :/
2015. ápr. 13. 17:06
 3/17 anonim ***** válasza:
50%
A nőgyógyász megszokta már, hogy kié ilyen, kié olyan, normális orvos nem tesz megjegyzést ilyen dolgok miatt.
2015. ápr. 13. 17:20
 4/17 A kérdező kommentje:
oké, megnyugodtam :) És azt nem fogja megjegyezni, hogy csúnya a színe? :(
2015. ápr. 13. 17:22
 5/17 anonim ***** válasza:
ilyen apróságokkal nem foglalkozik. csak a problémára koncentrál.
2015. ápr. 13. 18:25
 6/17 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon durván beszólt, megkérdezte hogy peepshowba készültem esetleg előadónak, vagy orvoshoz?

Utána elmagyarázta, hogy rendkívűl egészségtelen a borotválás és ha ott akarom tölteni fél életemet náluk, akkor csak borotváljam nyugodtan továbbra is.

2015. ápr. 13. 18:30
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem egy kellemes dolog a nőgyógyászat, de elkerülni sajnos nem lehet. Feltétlenül női orvost keress, legalább az első vizsgálatodra, mert azért könnyebb elötte terpeszteni, mint egy férfi elött.
2015. ápr. 13. 18:33
 8/17 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is gorombán beszólt a csupasz nunim miatt és amikor mondtam hogy páromnak a kívánsága, akkor még azt is mondta hogy a pedofil hajlamú férfiakat is nevelni kellene.
2015. ápr. 13. 18:51
 9/17 A kérdező kommentje:

Női orvost kerestem :) Férfi előtt le nem merném venni a nadrágom...

viszont ha ilyesmit mondana, hogy peepshowba készültem-e, szerintem kapnám a ruhám és hagynám ott a fenébe.

2015. ápr. 13. 18:52
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem csak mosolyogva megjegyezte hogy nem kell ám leborotválkozni, felőle mindegy hogy megy az ember.
2015. ápr. 13. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!