Nőgyógyászhoz mehetek teljesen szőrtelen puncival, vagy ezt hogy kell?
20 éves vagyok, de még nem voltam nőgyógyásznál. Viszont most már itt az ideje és muszáj, csak nagyon félek :(
Egy általános kivizsgálás amúgy milyen?
És ami a kérdésem: én szívem szerint lecsupaszítva mennék, de hallottam már olyat, hogy valakit emiatt leszidott a doki. De nem akarok nagy dzsumbujjal sem menni...
Nagyon megköszönöm, ha segítetek és eloszlatjátok a félelmeit egy körmét rágó szerencsétlen lelkigyereknek
Engem is megszólt érte h minek borotváltam frissen, tán tetszeni akarok neki vagy mi? És elmagyarázta h mennyi kockázata van a teljes szőrtelenítésnek.
Egyébként nem érdekli hogy hogyan hordod, de úgy tűnik, a teljesen csupasz nagyon ellenükre van, mármint egészségügyileg, nem sexuálisan.
Hàt bocs, de én képtelen vagyok elhinni, hogy megszólják a dokik a csupasz puncit, főleg olyan stílusban, amit itt egyesek írnak. Írjátok már meg név szerint az adott dokikat, mert tényleg nem tudom elhinni. :D
Nekem soha egyetlen nődoki se tett semmilyen megjegyzést, pedig mindenféle méretű szőrzettel jelentem már meg vizsgálaton.
Pedig megszólják, ha nem is mindegyik, csak az amelyik törődik veled komolyabban.
Persze ilyen bunkó módon, csak a tahók tesznek megjegyzést, de a figyelmedet felhívhatják rá, hogy vigyázz a borotválással, mert bajt okozhatsz vele magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!