Hogy érdemes menni nőgyógyászhoz?
Hagyjam meg a szőrzetet vagy ne?
Soha nem voltam még ezért kérdezem! :)
A nőgyógyászt baromira nem érdekli, hogy szőrös vagy nem szőrös, ami őt érdekli egyedül, hogy tiszta legyen.
Tehát ha eddig nem szőrtelenítettél, akkor csak azért, mert nőgyógyászhoz mész, nem kell szőrtelenítened, csak előtte nyilván zuhanyozz le, ennyi.
Én mindig szőrtelenítve vagyok mert szerintem nem túl higiénikus.Szerintem aki nincs mindig szőrtelenítve az ilyen alkalommal megtehetné.Még ha nem is teljesen csupaszítod le magad,azért bozontos,hosszú szőrű ne legyél.Az orvosok nem szeretnek dzsungelben matatni.
Apropó ha most szőrtelenítesz először ne úgy végezd a műveletet hogy holnap kell menni és ma szőrtelenítesz,hanem legalább előtte 3-4 nappal.
Édesanyám azt mondta hogy hagyjam meg. En szivem szerint nem hagynam meg.. Nem tudom.
Koszi a valaszt! :)
"Az orvosok nem szeretnek dzsungelben matatni."
Majdnem orvosként és leendő nőgyógyászként mondom, hogy baromira nem érdekli az orvost, hogy szőrös-e vagy sem.
Ha egyébként nem szőrtelenítesz, teljesen felesleges emiatt leszedni.
Szia!
Ha úgy gondolod jobban éreznéd magad csupasz nemi szervvel, akkor szedd le. De ne azért, mert valaki (orvos, barát stb) elvárja tőled! A nőgyógyásznak tökmindegy!
Fölösleges leszedni -
A lábadon vedd le szőrt -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!