Most már érdemes nőgyógyászhoz fordulni, gyakran kiújuló hüvelygomba esetén? Többi lent!
Fordulj nőgyógyászhoz mindenképp,hogy kiderüljön az oka.
Általában az okozója a Candida albicans nevezetű gomba,ami a szervezetünkben alapvetően megtalálható,viszont ha elszaporodik akkor okoz kellemetlen tüneteket,mint a hüvelygomba pl.
Kellene egy alapos kivizsgálás,sokan mondják ezt a Candida diétát,én nem tudtam tartani...az nagyon drasztikus.Menszi előtt hüvelyflóra visszaállító gélt vagy kúpot használok,illetve tampont egyáltalán nem használok,csak ha NAGYON muszáj...az is elősegíti a dolgot..
Ha a pároddal gumi nélkül csináljátok,akkor ő is megfertőződhetett,viszont a férfiakon a hüvelygomba tüneteket nem okoz.Ellenben hiába vagy te kikezelve,folyton visszafertőz majd.
Érdemes elmenned nőgyógyászhoz egy teyésztésre.
Persze azért sajnos van aki már az 5. Kúpot, kenőcsöt, gyógyszert használja az orvos tanácsára, aztán mégsem múlik el..
Szia.
2. válaszoló vagyok.
Akkor addig ne légy együtt a pároddal..Nem is értem,hogy miért olyan nagy dolog,ha be kell szednie valamit,vagy ha a nemi szervét kennie kell valamivel,hogy egyikőtöknek se legyen baja...
Alapból a nők sokkal többet szenvednek mindenféle fertőzéstől stb,amit a férfiak is elkaphatnak,de náluk többségében tüneteket nem okoznak,sőt maradandó problémát sem...
Nálunk elég,ha antibiotikumot szedünk vagy tampont teszünk fel,esetleg nem jó intim lemosót használunk,és már lőttek a hüvelyflórának...Alapból a menstruáció miatt is felborul a hüvelyflóra...lehet szenvedni vele egy jó ideig mire végre helyre tudod állítani.
Ezt értik meg nehezen sokszor a pasik,mi ezen a téren sokkal másképpen működünk.
Beszélj vele még egyszer,ha nem érti meg,akkor bennem azért néhány dolog megkérdőjeleződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!