Először megyek nőgyógyászhoz, mire készüljek?
3-as!
Miért jó riogatni ostobaságokkal? Már miért ne használna az orvos síkosítót, ha szükséges? Az neki sem jó, ha fájdalmat okoz. Ez tipikusan az a poszt, ami riogatásra született.
Persze van érzéketlen tuskó nőgyógyász is, de a többség nem olyan.
"Kisebb panaszzal" -
Megnézheti, van-e fertőzésed, esetleg vehet kenetet
Mennyi idős vagy, attól is nagyon függ.
Javaslom hogy női orvost keress első alkalomra, mert azért könnyebb elötte terpeszteni.
Csak Te. Sajnálom. Nekem pl. mikor gyógyszert szedtem, sokkal kevesebb volt a váladékom, és mindig tett síkosítót a spekulumra és a kesztyűjére is. Remélem a következő tapasztalatod jobb lesz. Esetleg említsd is meg, hogy az előző orvosodnál nagyon fájt a vizsgálat, és azért váltottál. Nincs veszítenivalód.
Ne parázz, ha a 2-es számú sem jön be, van másik. :-D
Nem csak te 3., hanem én is hasonlóan jártam és rám is kiabált a doktor "úr", hogy minek hisztizek.
Kerestem másik orvost, egy nőt, és végtelenül sajnálom, hogy nem nála kezdtem.(pedig tanácsolták, csak nem törődtem akkor vele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!