17 évesen ugye nem vihet el anyám nőgyógyászhoz, ha nem egyezem bele?
Elvihet, a rendelőbe is beküldhet, viszont ő már oda nem mehet be, ha te nem engeded. A nadrágot nem cibálhatja le rólad, és nem kötelezhet arra, hogy levetkőzz, valamint arra sem, hogy szétterpessz valakinek.
No de kérdem én, miért félsz ennyire?
Szó sincs róla hogy lemaradtál volna a rűkszűrésről, mert még az orvosi protokol szerint is 23,24 éves korban kell menni az elsőre, vagy a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel!
Hogy vinne el anyukéd???? őlbe kap és úgy?....
Amógy meg majd ha kell menj női orvoshoz, vannak már elegen manapság.
Én tudom, hogy azt csak később kell. Amúgy anyám azért akar elvinni, mert a fejébe vette, hogy nem is menstruálok, csak behazudom neki :( Marha bizalmatlan velem, pedig egyetlen egyszer sem adtam rá okot. Na mindegy. Amúgy női orvoshoz mentünk, és most is oda akarna vinni. De nagyon lekezelően bánt velem az orvos. Amúgy anyum nála szült, és meg sem kérdezett róla, hogy jó lesz-e, ha hozzá visz. Csak közölte vasárnap este, hogy holnap megyünk. Azt el sem mondta, hogy milyen lenne a vizsgálat. Persze a netről tudtam, de akkor is. A váróban szólt, hogy majd le kell vennem a bugyimat!
Mindegy, ne haragudjatok, csak senkinek nem tudom ezt elmondani, úgyhogy jól esett leírni. De eltértem az eredeti kérdésemtől, szóval bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!