Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek olyankor, ha anyám kijelentette hogy ő majd elmegy (nélkülem) nőgyógyászhoz és irat tablettát?
Nem írhat fel a nőgyógyász így, bármit hazudhat, orvosi kötelessége betartani ezt.
Egyszer egyik ismerősömnek kellett egy gyógyszer, én mentem orvoshoz érte, közölte, hogy mivel ő nem jelent meg így nem adnak még 1 vitamint se, ha meg anyukád magának iratja fel és rád erőltetni, akkor szerintem kileszel, mert ugye a szervezetnek se mindegy, hogy milyen fogamzásgátlót szedsz, és nagyon megszívtam vele, hánytam napokig stb.. mert nem volt előtte vérvételem :/ azóta megtanultam.. :)
Mondd meg neki, ha előtte nem vizsgál meg nőgyógyász, és nem küld laborba, akkor nem fogod bevenni, és kész. Erőszakkal csak nem tömi beléd....
A te nevedre normális doki nem fogja neki kiírni, ha meg magának íratja, az nem biztos, hogy neked is jó... meg kérdés, szedheted-e?
Ha nem neked irták fel, annak súlyos következménye lehet.
Hormon készitmény, és többféle létezik belőle.
Egy 40 éves nő totál máshogy reagálhat, mint egy 17 éves, és nem véletlenül nem úgy készitik, hogy minden 17-20 évesnek egyet.
Esélyes, hogy a dokinak nem mondja meg, hogy nem neki lesz, amit a doki felir, azt neki fogja felirni, és egyáltalán nem biztos (megkockáztatom, hogy biztosan) nem lesz jó neked! Ilyennel NEM játszunk.
BE NE SZEDD!!!
Inkább menj el te is, és irass magadnak!
Anyád is egy 500+os nő az tuti. Én sosem ajánlanám
a lányomnak hogy szedjen tabit.
Először is szerintem anyukád bepánikolt, hogy a kicsi lánya már nem szűz, és ezért akar gyorsan fogamzásgátlóval megóvni. Ezzel még nincs is baj (arra a részre reagálva, hogy nem biztos, hogy szeretnéd szedni), de nem tudok olyan mondvacsinált indokot se találni a fejemben, ami érv lenne amellett, hogy miért nélküled akar felíratni?
Nagyon sok dolgon múlik, hogy kinek melyik passzol - amint mások is írták. Nagyon okosan mondod, hogy ne szedd be semmiképp, ha így alakul!
Anyukádat meg (nem tudom, hány éves vagy, mennyi ideje együtt a barátoddal - ha fiatal is vagy, vagy nem régóta, írj nyugodtan, nem foglak lehurrogni, segítek!) próbáld megnyugtatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!