Visszatérő hüvelygombám van sajnos, több ilyen olyan kúrán vagyok túl. Sokmindent igyekszem betartani. De hogy a betétet javasolják tampon helyett?! Miért?!
Ráadásul szárazzá teszi a hüvelyt, ami megintcsak kedvez a gombáknak, hiszen még nehezebb regenerálódnia a hüvelyflórának.
Ja és próbáld ki a candida diétát! :) Nekem csak az segített.
Szénhidrát nélkül élni sem tudnánk, azt nem is lehet teljesen megvonni. A gyorsan felszívódóakat kell.
Én drasztikusan csináltam, tartottam 4 hónapig, első hónapban még egy almát sem ettem. Egyetlen édes íz a stevia-val ízesített teám volt, meg grapefruit.
Viszont lassú felszívódású szénhidrátból annyit ettem amennyit csak akartam. Saját sütésű kenyér például, vagy kedvencem volt mikor hagymásan megcsináltam a lencsét, az nagyon ízlett. Megismerkedtem másfajta gabonákkal, mint pl bulgur, köles, hajdina, kuszkusz azok is nagyon finomak ám.
Persze nemcsak az étkezésemen változtattam, hanem szedtem mellé gombaölő gyógyszert, valamint béltisztítót, probiotikumot és grapefruitmag-kivonatot.
Aki valamit el szeretne érni, áldozatot kell hozni. Nekem megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!