Tampon? 14/L? Bárátnőm felvilágositása?
Szóval... Bolondok napja alkalmából kitaláltuk h rakunk egy tampont a krétatartóba h megvicceljük a tanárt. Az egyik fiú osztálytársam végigkérdezgette a lányokat (engem is) hogy van-e nálunk. Én nem mertem elmondani hogy van (pedig ez nálam nem tabu téma ...) ezután az egyik bárátnőm (aki az egyik bff-em) elmagyarázta neki hogy érintetlen azaz szűz lányok nem használnak tampont...és most tanácstalan vagyok mert nem tudom hogy hogy mondjam el neki(mert nagyon nagyon jo barinőm) h szűzek is használnak...mert én is használok....méghozzá normált...
14/L
Tuti szűz vagy?
Ha nincs szűzhártyád, akkor mehet a rendes.
Ha van szűzhártyád, akkor meg fájhat.
De lehet tágabb vagy.
Neki meg lehet kellemetlen érzés lenne.
Igen szűz vagyok!
Az o.b minivel kezdtem utána váltottam át normálra, silk touch boritású és könnyebben csúszik.meg amugy is nem mindenkinek egyforma a szűzhártyája....valaki úgy születik h nincs is neki
Miért akarod rábeszélni?
Állítólag nem is túl egészséges.
Nem akarom rábeszélni, ez mindenkinek a maga dolga... Csak egyszerűen idegesit h azt mondja h szüzek nem használnak.
Oké..lehet van benne igazság hogy nem olyan egészséges, ezt tudom..de nekem ez kényelmesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!