Heló! Azt írta barátnőm.. Nem akar úgy nálam aludni hogy "megjött" neki! Vélemény-,?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez normális? volt hogy ilyet mondtak nektek a nők?
19/F
#megstruáció
2015. febr. 26. 20:19
1/6 piriiiii válasza:
Te sem tudod, mivel jár a menstruáció...
Bár attól mondjuk még simán ott aludhatna nálad (főleg, ha már régóta együtt vagytok), de kellemelten ilyenkor máshol aludni, pláne, ha mondjuk szegény szerencsétlennek fájdalmai is vannak. Borzasztó tud lenni ám a menstruációs görcsáradat!
2/6 anonim válasza:
Ilyenkor keményen meg kell dugni, egy orgazmus azonnal oldja a görcsöket
5/6 anonim válasza:
4: És minden nő egyforma szerinted? :D
Én pl. ki nem állhatom, ha akkor hozzám érnek, mert az egész puncim extra érzékeny, és nem jó módon.
6/6 anonim válasza:
Ha nagyon erősen megvan neki, akkor szerintem normális. Mikor még csak 1 hónapja voltam együtt a barátommal, én se mentem el úgy hogy megvan, mert nekem ilyenkor az első 2 nap nagyon durva, olyan, hogy éjszaka is átáztam stb. Lehet a te barátnőd is ilyen, tök kellemetlen lenne neki a te ágyadban aludni és "összekoszolni". Ez eleinte normális szerintem, később már nem lesz gond, én már ugyanúgy nála alszok olyankor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!