Most fogok először elmenni nőgyógyászhoz, ( mert nem jön meg már nagyon rég óta ), nektek milyen volt először, nagyon fájt?
Szia!
Mindenképpen női orvoshoz menjél,főleg ha szégyenlős vagy,ha anyukád elkísér várjon meg a váróba.Ha megtudod oldani inkább magán orvoshoz menjél(a tarifák sokszor a neten fent vannak,akár az orvosi szobáról fotok is,és van hogy postán küldik ki az eredményt,ha így van az interneten írják majd).
Hosszú felsőbe menjél az orvoshoz,mert amikor le kell vetkőzni akkornaz takar.(tangát\bugyit,nadrágot kell levenni,zokni marad)
Az orvos beszélgetéssel indít,közöld vele hogy szűz vagy így óvatosabb lesz.
Utána az orvosnközli menj a vizsgáló àgyhoz,ott alul vetkőzz le,ülj fel az ágyra,tedd a lábad a lábtartókra.Orvosmkesztyűt húz,vazelint ken az ujjára egyik ujját hüvelyedbe tesz másik kezêvel a hasad,akar egész magason is végig nyomkodja,kitapintja a méhed fekvését ekkor.
Ezek után 2 féleképpen vizsgálhat meg:vagy hüvelyen keresztül kacsa nélkül,ekkor egy pálcikával aminek seprű a nyeke a hüvelyedbe nyúl,sejt mintat vesz(nem szűzeknél mindig használ kacsát\de szűzeknél is néha használnak kacsát,csak akkor ez kisebb,rugalmasabb mint általában,ha kacsával vizsgál meg,akkor előbb a kacsát teszi a hüvelyedbe,ezt szét lehet nyitni és ennek a nyílásába teszi a már említett pálcikát aminek a feje olyan mint a seprű és mintát vesz tőled)vagy végbélen keresztül vizsgál meg,ekkor az egész bpvizsgálat csak annyi,hogy egy ujjával a végbeledbe nyúl és kicsit belül megtapogat.(ez ritka,nagyon fiataloknál csinálja).
Ezek után csinálhat ultrahangot hasit(ekkor zselét kennek a hasad alsó részére és a hasadon mozgatja a compiuterhez kötött eszközt,ennek segítségêvel nézi meg hogy minden rendben va)vagy hüvelyi uh-t csinálhat(ekkor a hüvekyedbe csúsztat egy hosszúkás,vékony fejet és belül mindentnnég alaposabban lát).
Ezt nekem egyik orvosom se csinálta sosem,csak kérésre és plusz pénzért végezz!
Ezek után alul fel lehet öltözni.De megkérhet a melled mutasd meg,és ő áttapintja azt.Ezt sem csinálta az én orvosom sosem,szintén csak kérésre!!!
Nem fáj csak kellemetlen az az érzés,tudat,hogy le kell vetkőzni és valaki ott nyúlkál!
Tisztasági betétet vigyél,mert minta vêtel után pici vérzés lehet.
De én a helyedbe endokrinológushoz mennék el!!!!!
Ő vérvételre küldene,amiből a sok minden megállapítható,a hormon szintet is látja.
Talán nem kéne bromkodni, meg koplalni, és akkor nem lenne ilyen gondod! De persze, a "vékonyság" szuper dolog... ja, a meddőség is az, ami az eszetlen fogyókúrád miatt kialakulhat.
Amúgy, ha meghízol normális súlyra, vissza fog állni rendesen.
Most mért kell ezt a szegény lányt bántani?
Legalább nem egy könnyű vérű kis taknyos,akit 14-15 évesen kezelgetnek már.
Sokan önhibájukon kívül híznak el,ő változtatni szeretett volna.Nem mindenki kap segítséget hogy változtasson,de ha kap is akkor is felmerülhetnek problémák.
nagyon köszönöm a válaszokat :))
és akkor elmondom mindenkinek , hogy versenyszeren kajakoztam 7 évig aztán abbahagytam egy pár hónapra mert eltörtem a lábam, és akkor meghíztam de nagyon mert ugyan annyit ettem ,mint amennyit edzés mellett és 15 kg híztam és akkor már elég dagadt voltam tehát elkezdtem fogyókúrázni és akkor egy idő után el maradt de amint visszafogytam az eredeti súlyomra abba hagytam a fogyókúrát és rendesen eszek most már :)) , csak aggódtam hogy miért nem jön meg. ( és 15 kg fogytam le 4 hónap alatt, tehát szerintem a viszonylag gyors fogyás következtében maradhatott el)
Hát akkor semmi bajod sincs szerintem, egyél normálisn és minden helyére fog billenni.
Nőgyógyásszal óvatos lennék, mert nagy valószínűséggel fogamzásgátlót írna fel, ami pedig nem lenne ajánlott.
Nyugi itt csak egy ember tàmadt neked a fogyi miatt.
Én is melletted állok,akik komoly testedzést végeznek azok sok energiát égetnek el,így többet is esznek.Na most gondoljuk végig abba marad a sport,de a megszokott étel mennyiséget meg igényli a test.
Ez nem a te hibád!!!
Ne is enged hogy bárki ezt bebeszêlje neked!
Örülök hogy jobban van és a csont törésből is felgyógyultál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!