Először megyek nőgyógyászhoz,12 évesen (! ) mi várható?
Öööö...
Azért mész nődokihoz, mert az ELSŐ mensid óta 3 hónap telt el és nem jött meg a második?
12 évesen???
Vagy ez csak nekem furcsa?
Még az is normális, ha fél évig nem lesz következő.
Ne haragudj, de anyád a nem normális.
Remélem, a doki az és felvilágosítja anyukád.
Szia!
Nekem is 12 évesen jött meg, nyáron. Aztán ősz lett, de semmi. Eltelt 4 hónap, és végre megjött! :D Hiába mondogatta anyu, hogy teljesen normális ha késik, én mégis azon görcsöltem, hogy miért nem állt még be ...
Most nem akarom kifejteni, hogy mi az oka, de ezért nem szükséges nőgyógyászhoz menned ! ;)
Beszéld meg édesanyáddal, hogy nem szeretnél menni, és számodra ez kellemetlen. Ha esetleg felhívna egy orvost, vagy utánanézne az interneten megbízható oldalakon, és elolvasná, hogy ez teljesen normális...
Amúgy is csak 1-2 év múlva fog beállni, ha addig nem, akkor érdemes felkeresni egy orvost.
Szerintem ha nincs komoly probléma, 12 évesen nem kéne elvinni egy gyereket nőgyógyászhoz.
Persze ez teljes mértékben anyukád döntése!
( és csak úgy hozzátenném, hogy ha nagyon nem akarod, hogy megvizsgáljon a doktor, akkor nem erőltethetik )
Remélem segítettem, és ha még van kérdésed, nyugodtan írj privátban ;)
Tiszta butaság ezért orvoshoz menni!
6-8 hónap is eltelhet még a korodban mire a következő megjönne, az is normális lenne!!
Ha mégis mész, akkor női orvost keressetek. vagy gyerek nőgyógyászatra menjetek elsőre legalább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!