Hétfőn megyek először nőgyógyászhoz, és kellene egy kis segítség! Valaki segítene? 16/l
Figyelt kérdés
Még sohasem voltam nőgyógyásznál és nem tudom,hogy előtte sima vízzel mosakodjak meg vagy tusfürdővel?! Vagy mindegy ez? Nem változtat az eredményen?2014. okt. 30. 16:27
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem. Belülről veszi a kenetet. Milyen vizsgálat lesz?
2/12 anonim válasza:
A tusfürdőt még sima hétköznapokon sem ajánlom, mert felborítja a Ph-t. Én mindig Lactacyd femina-t használok.
3/12 anonim válasza:
Inkább intim mosakodót használj. Kenetet a méhnyakról vesz, oda úgysem tudsz felnyúlni.
4/12 anonim válasza:
Intim mosakodó lófszt nem ér, de ha csinálni akarjátok, hajrá - mivel a hüvelybe SEMMIT nem nyomunk (kemikáliára gondolok), meg az intim cucc arra a két percre jó, utána kimosod és kb. tíz perc múlva már a normál hüvelyváladékod fog ott lenni (nődokim mondta).
Amúgy mosakodj, ahogy szoktál.
5/12 anonim válasza:
Mindent ugyanúgy, mint azelött.
Viszont azt javasolnám, hogy előszöri vizsgálathoz női orvost keress, mert nagyon nem mindegy milyen emlékeid lesznek róla.
6/12 anonim válasza:
Nem kell semmi különlegeset csinálnod, tisztálkodj mint ahogy máskor is szoktál.
7/12 anonim válasza:
..és keress női orvost ha első alkalommal vizsgálnak.
8/12 anonim válasza:
Valóban először női orvost keress és ha szűz vagy ezt közöld vele,mert még óvatosabb lesz és készülj fel a vizsgálatra hogy mi és hogyan is zajlik majd.Jobb ha magánorvoshoz mész el,megéri.
9/12 anonim válasza:
Ha hétfőn megy orvoshoz, akkor lehet elő van jegyezve, így már nehezebb orvost választani. Nem biztos, hogy női orvos jobb elsőre. Nekem férfi volt és semmilyen negatív élmény nem maradt bennem.
10/12 A kérdező kommentje:
Férfihez megyek és nekem így jobb is.Nekem sokkal rosszabb lenne az,hogy egy nő "nyúlkál" bennem.
2014. nov. 1. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!