Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most fogok először elmenni...

Most fogok először elmenni nőgyógyászhoz, ( mert nem jön meg már nagyon rég óta ), nektek milyen volt először, nagyon fájt?

Figyelt kérdés
16 éves múltam és nagyon izgulok amiatt hogy fájni fog..

2015. márc. 28. 21:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
14%

A háziorvoshoz menj, vele konzultálj, nem biztos, hogy a nőgyógyász a legkompetensebb ebben. Főleg ha nem élsz nemi életet. Először egy vérkép és hasi ultrahang jöhet szóba.

Ha ciszta, magától fog kipukkadni és kiürülni, nekem már volt. Ha várandós vagy, akkor valóban kompetens a nőgyógyász.

Más panaszod is van?

2015. márc. 28. 21:08
 2/25 A kérdező kommentje:
sokáig fogyókúráztam és az iskola miatt nagyon sokat stresszelek és leginkább emiatt nem jön meg, és nem élek nemi életet , még szűz vagyok.
2015. márc. 28. 21:12
 3/25 anonim ***** válasza:
51%
Ne izgulj, nem fog fájni, csak kellemetlen lesz. A lényeg, hogy próbáld magad ellazítani, gondolj valami másra. Nem tart sokáig 2-3 perc az egész.
2015. márc. 28. 21:17
 4/25 A kérdező kommentje:
oké köszi
2015. márc. 28. 21:19
 5/25 anonim ***** válasza:
49%
Ha még szűz vagy, nem valószínű, hogy ott is fognak vizsgálni, ne aggódj! Csak akkor, ha nagyon muszáj, de akkor is spéci eszközzel, nem azzal, amivel a nem szüzeket. Mennyi ideje nem jött meg?
2015. márc. 28. 21:38
 6/25 A kérdező kommentje:
hát volt egy idő amíg nyolc hónapig nem jött meg aztán megjött júliusban és aztán 45 körüli napokra jött meg aztán most januárban jött meg utoljára és azóta nem
2015. márc. 28. 22:28
 7/25 A kérdező kommentje:
remélem nem leszek meddő vagy ilyesmi nagyon félek mert az osztály társam mint később kiderült meddő lett fogyókúra miatt , de már nem fogyókúrázom egy jó ideje csak hat után nem eszek de előtte mindent
2015. márc. 28. 22:29
 8/25 anonim ***** válasza:
62%

Nem kellemes egy nőgyógyászati vizsgálat, főként az intimitása miatt..

Én női orvost ajánlanék, mert azért kevésbé "ciki" elötte beterpeszteni, mint egy férfi elött.

2015. márc. 29. 09:43
 9/25 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért akarjátok nőgyógyászhoz zavarni, amikor ez nem az ő területe!

Háziorvos, endokrinológus!

Egyébként meg valószínű, hogy azért lett rendszertelen (már ha előtte egyáltalán már beállt, mert ennyi idősen az se lenne abnormális, ha még egyáltalán nem...), mert a testzsírszázaléka túlságosan nagymértékben vagy gyorsan csökkent a fogyókúra miatt.

Ha ez visszaáll, valószínűleg visszajön a vérzés is.

2015. márc. 29. 13:15
 10/25 anonim ***** válasza:
Ha nőgyógyászhoz mész, akkor az biztosan megvizsgál manuálisan, és esetleg UH-val is.
2015. márc. 29. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!