Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik orvoshoz menjek elsőnek?

Melyik orvoshoz menjek elsőnek?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok soha nem voltam még nőgyógyásznál, ideje elmennem.

Csak nem tudom hogy kihez annyit kell tudni hogy Debrecenben lakom és az OTI-ba szeretnék menni. Tudnátok ajánlani orvost? Kihez érdemes menni?

A válaszokat köszönöm!

2015. márc. 25. 06:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Bocsi de miért nem anyukádat kérdezed?

Gondolom Ő jár nődokihoz és várhatóan azért jár hozzá, mert jól bevált az évek folyamán.

Ha véletlenül mégsem jár, még akkor is jobban ismerheti Debrecen orvosait, barátnői esetleg régi kapcsolat által.

2015. márc. 25. 06:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Édesanyám ajánlott egy orvost, de amiket hallottam róla... Nem szimpatikus nekem.
2015. márc. 25. 07:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem ismered, akit anyukád ajánlott, de elhiszed, amit mások mondanak róla. Akkor mit vársz tőlünk? Jelentkezz be ahhoz, akihez leghamarabb kapsz időpontot, és vagy hozzá mész legközelebb, vagy keresel másikat.
2015. márc. 25. 07:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha még sose voltál, akkor keress női dokit, mert az kevésbé "ciki" első alkalommal.

Válassz ki egyet és akkorra jelentkezz be, amikor ő rendel.

2015. márc. 25. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!