Mikor érdemes elsőnek orvoshoz menni, 6-7 vagy 8 hetesen?
Figyelt kérdés
2008. jan. 14. 18:10
1/5 anonim válasza:
Sokan kérdezik ezt...
Én minél előbb mennék, és mentem is mindjárt a + teszt után 5 hetesen. Ilyenkor már látszik a petezsák és a 2 mm-es magzat.
6-7 hetesen meg már van szívhang.
De neked jobb, ha biztos vagy benne, és minél előbb van kiskönyved
2/5 anonim válasza:
Én is 5 hetesen voltam dokinál. 3 mm-es volt a petezsák. Pénteken kell visszamennem.
Én nem bírtam volna otthon várni 2-3 hetet, hogy ne lásson orvos. De ez mindenkinél változó. Akkor menj el, ha már úgy érzed, hogy szeretnéd.
Gratula!
7 hetes kismama
3/5 anonim válasza:
Ha nincs semmilyen panaszod ,ráérsz 10 hetesen is menni. Legalább addig sem piszkálnak! Én is akkor mentem. Legalább akkor már ultrahangon rendesen látod a babót! 25 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
Én is korábbi időpontra szavazok. A méhen kívüli terhességet is ki kell zárni. A 8. héten úgy is visszrendel a doki, hogy lássa a magzati szívhangot.
5/5 anonim válasza:
én felhívtam a pozitív teszt után,és csak 8 hetesen kellett mennem,mert akkor már van szívhang. ha nincs semmi extra bajod,szerintem ráérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!