Segítsék! Mi lehet ez? Félek!
Lényegében tudom, hogy az én hibám, de félek anyától, mert le fog szidni. Mikor felfáztam akkor is leszidott és azóta az egész család ezzel nyaggat. Na a lényeg annyi, hogy decemberben voltam felfázva, és rá pár héttel elkezdett viszketni a hüvelyem. Ez azóta is tart, és mostmár a vizeletem is zavaros, csíp és fáj mikor pisilek, általában utánna mégjobban viszket a hüvelyem, s néha fáj is. Ja, és bő fehér-folyásom van, de nem túrós és nem is büdös. De van, higy azt érzem, hogy a hugycső bemenetem viszket (?). Ez mi lehrt? Mivel tudnék rajta enyhíteni? Vagy mindenképp szóljak anyának? Ja és ha mondjuk várnék még egy hónapot, sokkal súlyosabb lenne? Nem akarok edzésről lemardni, s versenyről sem.
Válaszokat előre is köszönöm.
( és aki azt akarja írni, hogy nekem fontosabb a verseny mint az egészségem, a válszom nem, én csak kérdeztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!