Hogyan borotváljam le a szőrt lent? 14l
Mondani bármit lehet, én meg nem vagyok köteles elhinni bármilyen szamárságot, ami egy tini fejéből kipattan. Semmi köze ehhez a férfi orvosokhoz, sem a nőgyógyászokhoz, nagyon rossz nyomon kapizsgálsz.
Ha bunkó egy orvos, ami előfordulthat
1. nem biztos, hogy igaza van
2. nincs joga "beszólogatni" a betegének
3. a beteg meg tegyen ellene, ha méltánytalan bánásmód éri. Pl azt az orvost minimum nem ajánlja senkinek többé, nehogy más is beleszaladjon. Nyugodtan tessék kiírni a nevét, anonim az oldal.
Tinilányok szeretnek persze ferdíteni, hogy így kerüljenek a figyelem középpontjába. Ha velem csinált volna ilyet egy nőgyógyász, már megnézhette volna magát.
A többieknek megnyugtatásul, nem vagyok mai csirke,megjártam már pár orvost, de soha az életben nem ért semmilyen beszólás a szőrtelenítési szokásaim miatt:) Ha zaklatás érne, akkor pedig nem lennék rest intézkedni azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!