Hogyan borotváljam le a szőrt lent? 14l
Ovatosan, de tenyleg. Ha megvagod magad - jo, te meg nem szexelsz - kellemetlen utana.
En borotvhabot kenek a szemeremombomra, kicsit varok es ugy szepen leszedi fajdalom nelkul. Vagy zuhanyzas kozben. A vegen pedig koromviragkremmel vegigkenegetem az egeszet - vigyazva, hogy a huvelybe meg veletln s menjen semmi kemikalia.
Nekem is feltette azt az elég bunkó kérdést, hogy kedvesem sztriptízbárba készül fellépni esetleg?
És utána kioktatott, hogy nem véletlenül van az a szőr ott, mint ahogy a fejünkön sem. Vágjam rövidre ollóval, ha annyira hosszúnak találom.
Kedves 70%
Már hogyne mondanám el, ha ez történt velem?
Titkolnom kellene?
Egy délbudai kórházban történt ez velem.
kedves 70%.
"Ez nagyon súlyos sértés, megalázás..."
Lehet hogy nem akar felesleges bírósági tárgyalásokra járni a kommentelő és ezért nem írja ki az orvos nevét? bár megérdemelné!!
Lehet, hogy nem volt ott az ápolónő? bár szerintem ő se merne semmit se szólni a főnöke jópofaságára.
Hagyd már! Biztosan köze van a férfi nőgyógyászok makulátlan hírnevének bizonygatásához (talán családban van ffi nőgyógyász?). Nem hallott még az orvosi - főként nőgyógyászok közötti - összetartásról!
Sajnos megtörtént a dolog és bizony más barátnőmtől is hallottam, rendkívűl durva beszólásokat. (biztosan mindegyik hazudik, igaz 70%-os?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!