Hogyan borotváljam le a szőrt lent? 14l
Figyelt kérdés
Nem fog fájni ?2015. márc. 9. 20:41
1/22 anonim válasza:
max kicsit viszketni fog utána ahol leborotváltad de ennyi.
2/22 anonim válasza:
nos én fiú vagyok szintén 14,én is borotváltam lent,de nem érte meg!!!!alig egy hét és 2x akkora volt
,mint azelött
4/22 anonim válasza:
Viszkethet és begyulladhat utána a terület. Minek ennyi idősen leborotválni?
5/22 anonim válasza:
@20:48
ez most valami vicc akart lenni?
6/22 anonim válasza:
Nővési irányban ellenkezőleg borotváld hogy sima legyen azaz lentről felfele egyszer hazsnálatos borotvával utána bőrradírral takarítsd ki a pólusokat majd kend be Dm testápolóval direkt borotválás utánival :) Kb ebbyi
7/22 anonim válasza:
Ne borotváld le növeld jól meg majd azután fond be ha jól megnő most az a divat xDD
8/22 anonim válasza:
Hol lent? A talpadat? XDXD Viccet félre.. Tudom, a puncira gondoltál.... Mennyire szőrös? Csak óvatosan...
9/22 anonim válasza:
Egészségtelen borotválni lent, orvosok szerint is.
Találkoztam olyan dokival, aki durván be is szólt nekem ezért!
10/22 anonim válasza:
@11:25
Lehet az NSZK-s egyetemen még ilyen butaságokat tanítottak nekik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!