Hogyan borotváljam le a herezacskómról a szőrt? Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
Nem tudom ti hogyan vagytok vele de nekem a herezacskóim is szőrösek. Nem nagyon, de egy kicsit igen. Hogyan szedjem le onnan a szőrt? Mert borotvával nem kellemes érzés, ollóval meg nem lehet rendesen. Tippek?2010. júl. 10. 18:07
1/6 anonim válasza:
Borotva. A párom azzal csinálja a zuhany alatt.
3/6 anonim válasza:
Férfi testszőrnyíró.Szerintem az a legjobb és legbiztonságosabb módja.
4/6 anonim válasza:
megfogod úgy hogy egy kicsit feszüljön rajta a zacsi aztán faszán le lehet borotválni
5/6 anonim válasza:
Szőrtelenítő krémet nem ajánlom, mert az MAR.
A borotva a leghumánusabb módszer.
Mindenképp hárompengést használj, mivel a zacsi bőre redős és könnyen megvághatod magad, ha kezdő vagy e téren.
6/6 anonim válasza:
a szőrtelenítőkrém teljesen jó, de nem midnegy melyiket hazsnálod és mennyi ideig
a Veet nem alkalmas, de pl. az opilca 10 pecre, teljesen jó
ha meg mindenáron borotválni akarod, akkor Wilkinson Protector, azzal tuti nem vágod meg magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!