Honnan tudom hogy megvan tényleg neki? hogy mondjam el neki hogy nekem nemkell kamuznia?
az lenne a panaszom hogy nekem mostjött meg nemrég és a legjobb barátnőm nagyon féltékeny ezt ő mondta nekem a szemembe,de nem értem hogy a mensire hogylehet féltékeny.
ma náluk voltam és amikor elkéreckedett anyukájátol át egy kicsit nálunk,akkok a kabátot meg a cipőt vettük és mondtam neki hogy siessen mert kicsit kezd görcsölni a hasam meg tisztaságit kell cserélnem (enyhe barnafolyás miatt hordok tisztaságit)erre ő:-hát lehet hogy inkább nem megyek mert így semmi értelme akkor átmennem nálatok,meg amugy is nekem is görcsöl a hasam (közbe vigyorgott az orra alatt amikor mondta hogy görcsöl)aztán mentem ki a kapun és mondtam neki hogy szia akkor megyek,majd holnap tali suliba.aztán elindultam ekkor ő még kintállt a kapuba.Amikor már nemfigyelt akkor direkt hátranéztem és láttam hogy ugrált,szaladgált,szökdécselt az udvaron.Miért kamuzik ilyet? Hogy mondjam el neki hogy láttam hogy kamu?Elmondjam eggyáltalán neki vagy ne?
de görcsölő hassal nem ugrál.
bár lehet nem is ugrált, csak a görcs rángatta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!