Vándorhere Üdv. Fiatal korban nagybaj az, hogy a herém felcsúszik maszti közben? Simán liftezik le és fel. Persze máskor is ha úgy vagyok felcsúszik s nemkell ahoz maszti.
Kérdés, hogy MEDDIG csúszik fel? Ugyanis az természetes, hogy a hasfalhoz felhúzódik, ha a hasüregbe, az viszont gond, mert terméketlekséget okoz.
De ha nem vgy biztos a dolgodban, akkor keress fel egy andrológust, ez az ö szakterülete.
Egyes jól leírta.
Tehát ha a golyód nem megy fel az ürregbe - értsd úgy, hogy a zacsid üres lesz, az már gázos.. De hogyha bennemarad a zacsiban, akkor minden okés, nekem is így van :)
De gondolom csak az van, hogy a heréd feljebb megy és kész ugye? Amúgy ez azért is van, mert mielőtt elélveznél a golyó mindneképpen feljebb megy, hogy megkönnyítse a hímivarsejtek kiáramlását - tehát ez természetes ebben az esetben. Gondolom nálad is ez van, ugye?
Cáfolom az 1-2 válaszát.Ha fel megy,és könnyedén le is jön,
akkor semmi gond.Már túl vagyok a 6. x en,és nálam is felmegy,aztán jön is vissza .Nem kell ezzel orvoshoz menni,különben is mit tudna csinálni .Masztinál,illeve elélvezésnél meg a zacsi fel is emeli őket .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!