Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért pisilok ilyen gyakran?...

Miért pisilok ilyen gyakran? (BŐVEBBEN LENT)

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Már majdnem 6 éves küzdök ezzel a meg nem nevezett ''betegséggel''. Naponta 1 óránként kell elmennem pisilni, rosszabb is van ha fél óra-20 percenként kell, de van h kibirom a 2 órát is. Éjjelente kb egyszer szoktam elmenni, de van h áttalszok úgy 8 órát h nem is kell, de viszont van h 3x4x is kimegyek mig fel nem kelek. (Nem dohányzom, alkoholos italt és kávét talán félévente 2x iszok, energiaitalt is kb) Voltam már jópár orvosnál, 2 urológusnál, 2 nőgyógyásznál, veseorvosnál, idegeorvosnál, psichológusnál, de ez mind eredménytelen volt, mert sehol sem mondtak semmit. Most hogy igí fősulira járok nagyon rossz kibirni a 2, másfeles órákat, van h még a 45 perceseket is alig birom ki. Utazom is, ott is nagyon kellemetlen. Van olyan aki még hasonló problémákkal küzd, vagy esetleg aki hasonlóból felgyógyult? esetleg tanácsolna valamit..bármit..csak legyen már valami, mert igy ugy érzem h ezzel nem tudok együttélni, nemutazhatok, nem kirándulhatok, tanulásban is gátol :S Kérlek segítsetek.

2015. febr. 24. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Pontosan ezzel küzdöttem én is. Az elején azért mert tényleg sokat ittam(manapság is), azután meg megszokásból és beképzeltem sokszor magamnak, hogy ha nem megyek akkor baj lesz. Meg jött az érzés is. :D Azóta már stabilizálódott és napi 6x-7x megyek pisilni.
2015. febr. 24. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
mit iszol?
2015. febr. 24. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges egy enyhe pánikbetegség. Elképzelhető viszont, hogy gyengék a gátizmok és izomerősítő Kegel gyakorlatokat kellene végezni.
2015. febr. 24. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy lelki alapon már túlreagálod ,hidd el emiatt is lehet
2015. febr. 24. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagy annyira egyszerű, hogy több sót kéne enned, mert rossz a vízvisszatartásod.
2015. febr. 24. 22:05
 6/7 A kérdező kommentje:
A sóval nincs problémám mert eléggé sózom az ételeket. Lelki oka nem hinném hogy túlzottan volna, mivel otthon is ez megy :S Egyébkén szénsavas üdítőitalokat iszok, de volt h egy hétig szinte csak vizet ittam és akkor is ugyan úgy volt ez. Urológiai teákat is ittam, de semmi változás, na meg a tőzegáfonya..na az se segitett :S Most tanácsolták a KINEZIOLÓGUST, megpróbálom...hátha :)
2015. febr. 25. 18:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Esetleg meglehet, hogy valamilyen nyugtató tabletta segítene? Enyhe nyugtatót, inkább vitamint - Mg B6ot szedtem, de ettől nem javult a helyzetem. Még mindig ezzel a problémával küzdök. Valaki kérem segítsen..:/
2016. márc. 25. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!