Tennis2123 kérdése:
Miért fekszem el gyakran a nyakam? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Lapos párnán alszom, hason.Halottam, hogy ha háton feküdnék, nem lenne ilyen problémám, de sajnos csak hason tudok elaludni.Kezdetben nem zavart, de most már nagyon idegesít, hogy nem tudom mi az oka, ráadásul ma nagyon keményen sikerült elfeküdni.Nem a gyógymódokra vagyok kíváncsi, mert azt tudom, hogy kenegetni, masszírozni kell, az OK érdekelne. Köszi előre is :)2014. jan. 20. 23:33
1/2 anonim válasza:
Ha hason alszom, akkor én is elalszom a nyakam, gondolom nem vmi természes póz, nem jól áll a nyak egész éjjel
2/2 anonim válasza:
Ha be van állva a nyakad az lehet szív probléma is,én is lementem a dokihoz hogy elfeküdtem a nyakam meg a vállam aztán roham mentő vitt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!