Másfél hete folyamatosan szédülök, ehhez "bizonytalanság érzés" társul. Hozzáteszem, Xanax 0,5mg-ot szedek pánikbetegségre, de kb 3 hétig abbahagytam egyik napról a másikra, és most újrakezdtem szedni,mert nem javul az állapotom.
Kb. időben azóta szédülök, de még sosem éreztem ilyet, egész nap szédülök, lehet agydaganat?
Ha bemegyek ügyeletre, fogadnak ilyennel egyáltalán?
nem valószinű, hogy agydaganatod lenne, valószinűleg idegi alapon szédülsz
Menj el az orvoshoz
2015. febr. 23. 13:12
2/23 anonim válasza:
Miért mennél az ügyeletre? Rendelési időben? Menj el a háziorvoshoz.
2015. febr. 23. 13:13
3/23 anonim válasza:
99,999%, hogy a xanax-hoz több köze van a dolognak mint agydaganathoz. Menj vissza az orvoshoz, és beszéld meg vele, hogy segítsen leállni a szerről...
2015. febr. 23. 13:13
4/23 anonim válasza:
Menny el a háziorvosodhoz, és majd ő tudja, hogy hova kell küldeni téged!
2015. febr. 23. 13:14
5/23 A kérdező kommentje:
5ig dolgozom, így rendelési időben nem érnék oda. A háziorvos meg amúgyis gondolom csak beutalót adna valahova,és én tényleg nagyon rosszul vagyok,nem akarok napokat várni... :(
6/23 anonim válasza:
Én sosem szedtem hasonló pirulákat, de egy kollégám igen. A Xanax nem cukorka, nem lehet kedvedre abbahagyni, majd újra elkezdeni szedni.
Ez a "gyógyszer" sok mellékhatást produkál. Saját szememmel láttam.
Ha jól tudom, míg hozzá nem szokik szervezet, furán reagál. Rosszullét, hangulatingadozás stb. Keres fel egy dokit, biztosra kell menni.
7/23 anonim válasza:
Nyugi, nincs agydaganatod. A szédülésnek nagyon sok oka lehet, meszesedés, fülészeti/idegrendszeri problémák, vérnyomás stb. Fordulj orvoshoz, nem muszáj ügyeletre menni, először háziorvos, ő majd megmondja, mit kell tenni. Javulást.
2015. febr. 23. 13:15
8/23 A kérdező kommentje:
Orvos írta fel, de tény hogy önszántamból hagytam abba, majd kezdtem el újra szedni.
2015. febr. 23. 13:15
9/23 anonim válasza:
Neked az az egyetlen bajod, hogy figyelemre van szükséged.
2015. febr. 23. 13:16
10/23 anonim válasza:
Mért szedsz xanaxot? Ha látás-, vagy beszédzavarod nincs vagy emlékezetkiesésed akkor nem agydaganat. ELőször vérvétel, feji CT aztán megmondják, mi újság. Addig ne parázz feleslegesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!