Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 25 évesen agydaganat?

25 évesen agydaganat?

Figyelt kérdés

Másfél hete folyamatosan szédülök, ehhez "bizonytalanság érzés" társul. Hozzáteszem, Xanax 0,5mg-ot szedek pánikbetegségre, de kb 3 hétig abbahagytam egyik napról a másikra, és most újrakezdtem szedni,mert nem javul az állapotom.

Kb. időben azóta szédülök, de még sosem éreztem ilyet, egész nap szédülök, lehet agydaganat?

Ha bemegyek ügyeletre, fogadnak ilyennel egyáltalán?

Nagyon félek :( 25/L

2015. febr. 23. 13:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%

nem valószinű, hogy agydaganatod lenne, valószinűleg idegi alapon szédülsz

Menj el az orvoshoz

2015. febr. 23. 13:12
 2/23 anonim ***** válasza:
80%
Miért mennél az ügyeletre? Rendelési időben? Menj el a háziorvoshoz.
2015. febr. 23. 13:13
 3/23 anonim ***** válasza:
81%
99,999%, hogy a xanax-hoz több köze van a dolognak mint agydaganathoz. Menj vissza az orvoshoz, és beszéld meg vele, hogy segítsen leállni a szerről...
2015. febr. 23. 13:13
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Menny el a háziorvosodhoz, és majd ő tudja, hogy hova kell küldeni téged!
2015. febr. 23. 13:14
 5/23 A kérdező kommentje:
5ig dolgozom, így rendelési időben nem érnék oda. A háziorvos meg amúgyis gondolom csak beutalót adna valahova,és én tényleg nagyon rosszul vagyok,nem akarok napokat várni... :(
 6/23 anonim válasza:
100%

Én sosem szedtem hasonló pirulákat, de egy kollégám igen. A Xanax nem cukorka, nem lehet kedvedre abbahagyni, majd újra elkezdeni szedni.

Ez a "gyógyszer" sok mellékhatást produkál. Saját szememmel láttam.

Ha jól tudom, míg hozzá nem szokik szervezet, furán reagál. Rosszullét, hangulatingadozás stb. Keres fel egy dokit, biztosra kell menni.

7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nincs agydaganatod. A szédülésnek nagyon sok oka lehet, meszesedés, fülészeti/idegrendszeri problémák, vérnyomás stb. Fordulj orvoshoz, nem muszáj ügyeletre menni, először háziorvos, ő majd megmondja, mit kell tenni. Javulást.
2015. febr. 23. 13:15
 8/23 A kérdező kommentje:
Orvos írta fel, de tény hogy önszántamból hagytam abba, majd kezdtem el újra szedni.
2015. febr. 23. 13:15
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Neked az az egyetlen bajod, hogy figyelemre van szükséged.
2015. febr. 23. 13:16
 10/23 anonim ***** válasza:
Mért szedsz xanaxot? Ha látás-, vagy beszédzavarod nincs vagy emlékezetkiesésed akkor nem agydaganat. ELőször vérvétel, feji CT aztán megmondják, mi újság. Addig ne parázz feleslegesen.
2015. febr. 23. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!