Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet hogy agydaganat? Teljese...

Lehet hogy agydaganat? Teljesen össze vagyok omolva.

Figyelt kérdés
Anyukámnak olyan tünetei vannak mint az agydaganatnak. Megállás nélkül fáj a feje már kb. 3 hete. Éjjel elalvásnál arra kel hogy valami bevillan a szemébe ez sajnos gyakori. Nem régiben volt az ideggyógyászaton azt mondták neki hogy migrén. Kapott rá gyógyszert de nem segített neki. Holnap megy CT-re de én már itt bőgök mi van ha agydaganata van? Kérlek segítsetek megfogok bolondulni:( A CT vizsgálatnak már ott meg van az eredménye?

2014. jan. 27. 18:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A CT olyan, mint a röntgen, ha ott van a kezelő orvos, akkor ő azonnal tud véleményt mondani. Te pedig feleslegesen rettegsz így előre (bár megértelek, sajnos tudom milyen, az én családomban is volt/van daganatos betegség, de tényleg nem szabad előre kikészítened magad. Ráérsz akkor megijedni, ha tényleg az van neki.) Majd számolj be!
2014. jan. 27. 18:29
 2/12 anonim ***** válasza:
39%
Ez szinte biztos, hogy MIGRÉN lesz!
2014. jan. 27. 18:51
 3/12 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló, akkor miért nem segített a MIGRÉNRE VALÓ gyógyszer?
2014. jan. 27. 18:53
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Mert egy csomó migrénesnek semmiféle gyógyszer nem használ. Szép is lenne, ha az ilyen egyszerû betegség lenne... :(
2014. jan. 27. 19:07
 5/12 A kérdező kommentje:
Hány % hogy nem agyrák?
2014. jan. 27. 19:18
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Honnan tudnánk %ot mondani, amikor nem nem ismerjük az eddigi eredményeit, nincs lehetöségünk kérdezni tôle stb.? Szerintem valószinûtlen az agydaganat. Eleve igen ritka, és ilyen tüneteket más is okozhat, pl az emlegetett migrén.
2014. jan. 27. 19:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Remélem nem lesz semmi komoly "csak" migrén... :)
2014. jan. 27. 20:02
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

Agydaganatnál sugárhányás, arczsibbadás, kettőslátás, egyensúlyzavar, szédülés, beszédzavar (elfolyóssá, lassúvá, dadogóssá, érthetetlenné válik), szem kancsalít (ha a szemmozgató izmokat nyomja) stbstb.

A leírtak alapján inkább migrénnek tűnik.

2014. jan. 27. 20:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Nyugi! Az előző jól írja. Sokkal gyakoribb tünet a hányás, ájulás, beszédzavar, mint a fejfájás. Sajnos két ismerősömnek is volt agydaganata, egyiknek sem fájt a feje. Mindketten rengeteget hánytak, és látszólag minden ok nélkül többször elájultak.
2014. jan. 27. 20:25
 10/12 A kérdező kommentje:
Remélem igazatok lesz :) Vagyis tudom...!
2014. jan. 27. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!