Egy hete voltam együtt a barátommal és megszakításosan védekeztünk, de 2 napja úgy érzem mintha valami szurkálna belülről. Elkaphattam valamit? 16/l
Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 09:26
131/216 anonim válasza:
Igen, normális, de folyamatosan kellene orvoshoz járnod!
Anyukádat meg nem értem... először leordít, megtép, utána meg a pártodat fogja, és segíteni akar? A helyedben átgondolnám, amit előttem írtak. A gyámügy is tud segíteni az abortuszban, ha meggondolnád magad, és már nincs sok időd!
132/216 Rékcsi válasza:
Párod mind e közben mit csinál?
133/216 paradicsom31 válasza:
Mizu arrafele? Párod elfogadta már, hogy apa lesz? Mesélnél kicsit arról, hogy hogyan álltok ebben a helyzetben a pároddal? Megtartod a babát? Suliba jársz még? Ott tudják már?
134/216 A kérdező kommentje:
A barátom még nem fogadta el.
Suliba járok még, de nemtudják, hogy babát várok.
2015. ápr. 3. 08:54
135/216 paradicsom31 válasza:
Akkor a tesi órát hogy oldod meg?
136/216 A kérdező kommentje:
Tesizek
2015. ápr. 4. 04:29
137/216 anonim válasza:
Sajnállak tényleg! Mik a fejlemények?
138/216 anonim válasza:
Kérdező! Mi újság? Minden rendben van?
139/216 anonim válasza:
Mi van veled, kérdező? Valami új hír?
140/216 anonim válasza:
Szia.:-)
Hogy alakulnak a dolgaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!